Recent Changes

Monday, December 30

 1. page Ελεύθερη Σελίδα edited Εύχομαι Εύχομαι να περάσουμε zzzΝαι Ελένη έτσι είναι.Νάνσυ αυριο θα παμε ιστορια και μελε…

  ΕύχομαιΕύχομαι να περάσουμε
  zzzΝαι Ελένη έτσι είναι.Νάνσυ
  αυριο θα παμε ιστορια και μελετη οχι γλωσσα ετσι δεν ειναι;;;;;(ελενη)
  Γεια σας !!!!!!!!!!! Τι κάνετε ????????? Καλή αρχή σε όλους !!!!!!!!! Ελπίζω να περάσατε καλά αυτό το τετραήμερο !!!!!! !!!!!( Φοίβος) 10/11/2010
  ...
  πάρα πολύ ΚΕΦΙ!ΚΕΦΙ!
  Ελπίζω ότι θα συνεργαστούμε
  και θα περάσουμε ΣΟΥΠΕΡ! ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ! (Κωνσταντίνος)
  ...
  Γεια παιδιά τι κάνετε ??????? Εγώ είμαι σούπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Παναγιώτα)
  Και εγώ επίσης καλά είμαι (Σοφία)
  Σήμερα έβαλα και εγώ ΓΚΟΛ !!!! Τους νικήσαμε 8-0 και παίζαμε με την ΝΕΑΠΟΛΗ!!!! Επίσης θα σας γράψω τα νέα αύριο
  από τον αγώνα!!! Ελπίζω να περνάτε όλοι καλα!!! (Γιώργος)

  Αμάν παιδιά όλοι ρωτάμαι << τι κάνετε >> αλλά κανείς δεν απαντάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Παναγιώτα)
  Παναγιώτα μην το λες αυτό !!! Εγώ πιστεύω ότι βαριόμαστε να απαντήσουμε και δεύτερον το ρωτάμε 50 άτομα ποιος θα κάτσει να απαντήσει 50 φορές ;;;; (Κωνσταντίνος)
  ...
  ??? ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.(ΝΑΝΣΥ)
  Τέλεια~~!!!!!!~~(Ζωή)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΝαΝα θυμηθείτε να
  Εντάξει κυρία!!!!!!!Εγώ το έγραψα σε ένα χαρτάκι και θα το πάρω αύριο μαζί μου για να σας το θυμήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!(Ζωή)
  Δείτε έξω@!@!Χιονίζει!!!!!!!!!!!! Σήμερα δεν θα έρθω στο σχολείο γιατί είμαι άρρωστη. Σας παρακαλώ να μου γράψετε τα μαθήματα στο wiki και στα αγγλικά αν η κυρία δώσει καμία φωτοτυπία
  ...
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ .ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΑ ΈΡΘΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΌ. ΝΆΝΣΥ.
  ΝΆΝΣΗ ΕΓΏ ΆΜΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΒΡΟΧΉ ΘΑ ΞΑΝΆ ΠΆΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΌ. Παναγιώτα.ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. ΝΆΝΣΥ
  ...
  σελίδα Πασχα, νανα δείτε τι
  Παιδιά , πάτε λίγο στην σελίδα μου !Άμα πάτε θα δείτε πως περνάω τις διακοπές μου!!!Αν και δεν πήγα πουθενά περνάω τέλεια!!!!!!!!!
  Κυρια δεν μπορω να βαλω ενα βινεο γιατι εγινε κατι με το yutube !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(δημητρης)
  KAΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(Βασίλης)
  ...
  ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!ΝΑΝΣΥ.ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!ΝΑΝΣΥ.
  Κυρία που μπορώ να βάλω Πασχαλινές φωτογραφίες;;;;(ΕΛΕΝΗ)
  Γεια παιδια !!!!!!!!Τι κάνετε;;;;;;Καλο Πασχα και καλή Ανάσταση!!!!!!!!!!Κυρία πότε θα περάσετε τα μαθήματα;;;;;;Θα τα πουμε στο σχολείο!!!!!!!(ΕΛΕΝΗ)
  ΔημήτρηΔημήτρη μου ,
  Eλενάκι , βάζεις πασχαλινά, όπου θέλεις, κι εδώ και στη σελίδα σου!
  Πολύς κόσμος πέρασε από δω!!!!!!!!!!! Να στε όλοι και όλες καλά!!!!!!!!! Μου λείψατε!!!!!!!!!!! (Λενιό)
  ΓειαΓεια σας παιδιά!Τι
  ράσετε το Πάσχα?????????????????Εγω πάντος θα είμαι εδώ!!!!!!!!Στην Νεάπολη!Παιδιά , ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Την Κυριακή του Πάσχα τι θα κάνετε?Εγώ θα πάω στον νονό μου και θα ψήσουμε στην σούβλα αρνί!μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.........Από τώρα τρέχουν τα σάλια μου!(Μεταφορά)Μετά την Δευτέρα του Πάσχα θα ψήσουμε στο σπίτι μου , πάνω στην ταράτσα!Να λέτε και εσείς τα νέα σας!Γιατί δεν μπορει να μην έχετε νέα!Στέλνω σε κάθε έναν ξεχωριστά ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλο!Καί στην κυρία Ελένη!Καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε!Τώρα επειδή θα πάω να φάω σας αφήνω!Γειά σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!Και πάλι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! (Ζωή)
  Η μεγάλη ώρα έρχεται και θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε. Χριστός Ανέστη και Αληθός Ανέστη (Παναγιώτα)
  Ζωή χρόνια πολλά για χθες (Δημήτρης)
  ...
  που το θυμήθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!thenks!!!!!!!!!(Ζωή)θυμήθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!thenks!!!!!!!!!(Ζωή)
  Γεια σας παιδιά χρόνια πολλά καλό μήνα πως τα περάσατε σήμερα ? (Σοφία)
  Tέλειωσαν...... ό,τι ξεκουραστήκατε, ξεκουραστήκατε!!!!!!!! Από αύριο τα κεφάλια μέσα..... Ζουληχτά φιλάκια στα μαγουλάκια..... θα τα πούμε αύριο, πρωί πρωί... (Λενιό)ί
  ...
  Παιδιά, σας παρακαλώ να μου γράψετε τα μαθήγματα στο wiki !!!!Εγώ σήμερα δεν ήρθα στο σχολείο γιατί με πονούσε λιγο το καιφάλι μου και δεν μπόρεσα να έρθω(ζαλιζόμουν λίγο)αλλά τώρα πείρα ένα depon και είμαι καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπίζω να πάω αγγλικά και να έρθω αύριο στο σχολείο!!!!Πολλά φιλάκια σε όλους!!!!!!!ΤΣΑΟ!!!!!!!!!(Ζωή)
  Ζωή θα σου γράψω τα μαθήματα εκεί που λέει δεν ήμουν εκεί.Νάνσυ
  ...
  τα μαθήματα....εγώ δυσκολεύτικαδυσκολεύτικα λίγο στην
  Κάλας: Είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
  Η διάνοιξη ενός δρόμου φέρνει στο προσκήνιο την κοινότητα Μάλανα, ένα απομονωμένο σύμπλεγμα 12 χωριών, σκαρφαλωμένων σε ύψος 3.000 μέτρων, στο οροπέδιο του Ισμάλ Πραντές στην Ινδία. Τόσο η σχετική διοικητική αυτονομία που απολάμβανε ως τώρα η κοινότητα, διαθέτοντας δικό της δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης, η ιδιαίτερη γλώσσα και πολιτισμική ταυτότητα όσο και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά των κατοίκων έχουν εξάψει τη φαντασία επιστημόνων οι οποίοι λαμβάνουν τοις μετρητοίς μια παλαιά φήμη που θέλει τους κατοίκους να είναι «απόγονοι στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Ομάδα Ινδών και Σουηδών ανθρωπολόγων θα σπεύσει να εξετάσει την προέλευση των μελών της κοινότητας, χρησιμοποιώντας κυρίως γλωσσικά και εθνογραφικά εργαλεία, αλλά ενδεχομένως και τεστ DΝΑ, σε μια προσπάθεια να διερευνηθεί ο μύθος που θέλει τον Έλληνα στρατηλάτη να σταμάτησε εκεί το 326 π.Χ., μετά τη νίκη του επί του βασιλιά Πώρου.
  ...
  {http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4a/Commons-logo.svg/14px-Commons-logo.svg.png} Αυτό το αρχείο προέρχεται από την Κοινή Wikimedia.
  Καφέ αρκούδα
  ...
  της βόρειας Αφρικής.Αφρικής.
  Μέσα από μια πορεία εξέλιξης και επιβίωσης διάρκειας 35 εκατομμυρίων χρόνων, η καφέ αρκούδα, ζώο ιδιαίτερα προσαρμοστικό, εξαπλώθηκε από την τούνδρα της Αλάσκας και τις στέπες της Ασίας ως τα δρυοδάση των μεσογειακών χωρών. Η καφέ αρκούδα ως το 15ο αιώνα, ζούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η καταστροφή των βιοτόπων της και το κυνήγι της που έχει απαγορευτεί εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, είναι οι κύριες αιτίες της σταδιακής εξαφάνισης της από τις περισσότερες χώρες. Σήμερα ζει σε μικρούς αποκομμένους πληθυσμούς και κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Στη Γαλλία έχουν απομείνει περίπου δέκα ενώ στην Ισπανία και την Ιταλία περίπου από πενήντα. Στην Ελλάδα εώς το 17ο αιώνα, η αρκούδα ζούσε ακόμη και στην Πελοπόννησο, σήμερα έχει περιοριστεί στη βόρεια Πίνδο και την κεντρική Ροδόπη. Ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά τα 150 άτομα και αποτελεί το νοτιότερο τμήμα του Βαλκανικού πληθυσμού που δε ξεπερνά τα 2.500 άτομα. Παρόλα αυτά είναι από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η φυσική σύνδεση των πληθυσμών της καφέ αρκούδας στα Βαλκάνια θα αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης του είδους και στην Ελλάδα.
  Η αρκούδα είναι η συνέχεια μιας πανάρχαιης ζωής. Με τον πολιτισμό της Ελλάδας, τη συνδέουν μύθοι, παραδόσεις και ιστορίες. Είναι ζώο που δεν έχει φυσικούς εχθρούς. Ο μοναδικός εχθρός της είναι ο άνθρωπος.
  ...
  Για σας παιδιά έχω καιρό να μπω στο wiki γιατι ήμουν στο χωριό και εκεί δεν
  εχω ηπολογιστή. Τωρα γυρισα και σας ευχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ .(Βασίλης)
   (Φοίβος)(Φοίβος)
  Για παιδια επιτελους μπηκα και εγω στο wiki. Πρωτα σας ευχομαι καλο καλοκαιρι και καλα να περασετε οπου και αν πατε και εδω να μεινετε μια χαρα ειναι.
  καλο καλοκαιρι και σε εσας κυρια και καλα να περασετε οπου και αν πατε.Εγω παντως περναω υπεροχα γιατι καθε μερα παιζω με τις φιλες μου αλλα την Δευτερα θα φυγω διακοπες πρωτα θα παω στην Χαλκιδικη στην Συβιρη στο πρωτο ποδι μετα θα παω στα Γρεβενα στο Μεγαλο Σειρινη που ειναι το χωριο μου και μετα στην Καβαλα στην Πετροπηγη το αλλο χωριο μου και μετα μπορει να παω στο τροχοσπιτο μιας φιλης μου σας ευχομε επισης να διαβασετε πολλα βιβλια γεια!!!.(ελενη)
  (view changes)
  9:29 am

Monday, October 28

 1. page home edited ... Aπό αύριο, και κάθε μέρα το Πάσχα, ειδική προσφορά ΜΟΝΟ για σας........ Αναζητηστε περισσότερ…
  ...
  Aπό αύριο, και κάθε μέρα το Πάσχα, ειδική προσφορά ΜΟΝΟ για σας........
  Αναζητηστε περισσότερα στη σελίδα Πάσχα 2011!
  {http://blogs.sch.gr/1gymmand/files/2009/04/24-04-08_happy_easter.jpg}
  {DSC_0145.jpg}
  13/4/2011
  (view changes)
  6:16 am

Monday, February 18

 1. page Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε edited ... {Screen Shot 2013-02-18 at 4.19.50 μ.μ..png} Ανέβασμα glogster == == Ανέβασμα βίντεο …
  ...
  {Screen Shot 2013-02-18 at 4.19.50 μ.μ..png}
  Ανέβασμα glogster
  ==
  ==

  Ανέβασμα βίντεο
  βρίσκω το βίντεο στο youtube εκεί πατάω ή "Ενσωμάτωση" ή " Embed"
  (view changes)
  6:27 am
 2. page Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε edited Ανέβασμα παρουσίασης ppt στο google drive {Screen Shot 2013-02-18 at 4.19.50 μ.μ..png} Ανέβα…

  Ανέβασμα παρουσίασης ppt στο google drive
  {Screen Shot 2013-02-18 at 4.19.50 μ.μ..png}

  Ανέβασμα glogster
  ==
  ==

  Ανέβασμα βίντεο
  ...
  " Embed"
  ανοίγει ένα μικρό κουτί και πατάω πάνω στα γράμματα, να γίνουν όλα μπλε
  δεξί κλικ στο ποντίκι : Copy ή αντιγραφή
  {Screen_shot_2011-01-13_at_4.55.28_μ.μ..png}
  ...
  στο wiki
  πατάω το Edit
  πατάω Widget
  και

  και
  στο κουτί
  ...
  Other HTML
  ανοίγι ένα άσπρο κουτί κάτω κάτω
  {Screen_shot_2011-01-13_at_5.10.09_μ.μ..png}
  (view changes)
  6:24 am

Wednesday, October 3

Wednesday, February 8

 1. page space.menu edited ... 3 .Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε gia to wiki 4. Μαθαίνοντας το pc 5. Επί 11-3-2010 Σεισμός …
  ...
  3 .Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε gia to wiki
  4. Μαθαίνοντας το pc
  5. Επί11-3-2010 Σεισμός στην Ιαπωνία -Επί του πιεστηρίου
  Πού να ψάχνω τώρα;
  NEO BLOG D1
  (view changes)
  7:09 am

Tuesday, February 7

 1. page Βασίλης edited {http://2.bp.blogspot.com/_aQw2lKEK5CM/TDC7cgzNlwI/AAAAAAAADio/7gfDYcUdATM/s1600/diastimopl.jpg}…

  {http://2.bp.blogspot.com/_aQw2lKEK5CM/TDC7cgzNlwI/AAAAAAAADio/7gfDYcUdATM/s1600/diastimopl.jpg} http://2.bp.blogspot.com/_aQw2lKEK5CM/TDC7cgzNlwI/AAAAAAAADio/7gfDYcUdATM/s1600/diastimopl.jpg
  (Το διαστημόπλοιο του ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΗ γύρο από τη Γη)
  {http://img376.imageshack.us/img376/6876/aaaov0.jpg} http://img376.imageshack.us/img376/6876/aaaov0.jpg(Ενα μεγάλο διαστιμόπλοιο)
  {http://dim-rizou.pel.sch.gr/papers/okt2003/image036.jpg} http://dim-rizou.pel.sch.gr/papers/okt2003/image036.jpg( Ο πύργος του Άιφελ)
  {http://www.competitive-greece.gr/dm_pictures/map_greece_143_E53T34.gif}
  {http://www.hri.org/news/europe/bbc/2001/_1243853_f15side300.jpg} BBC News
  http://www.youtube.com/watch?v=0_fPV13lKm4&feature=related
  : {http://www.hellenica.de/Griechenland/NeuGes/Bio/TheodorosKolokotronis1.jpg} Κολοκοτρόνης
  {http://4.bp.blogspot.com/_ClAbBZUNNFg/THoxmMlnsmI/AAAAAAAABgs/hM3Or7AmH5Q/s1600/androutos10.jpg} http://4.bp.blogspot.com/_ClAbBZUNNFg/THoxmMlnsmI/AAAAAAAABgs/hM3Or7AmH5Q/s1600/androutos10.jpg
  {https://lh5.googleusercontent.com/-XXWCyDir4LM/TXtGITeov8I/AAAAAAAAM8o/TvDJIoOqUUk/s1600/seismos.jpg}
  {http://www.sportaction.gr/themes/one/images/openDocumentRight.jpg}
  .

  {http://3.bp.blogspot.com/_CUD2f9FTcH0/Sba8Rl5gUaI/AAAAAAAAAH8/Fd9YVmQePmE/s400/%CE%BC%CF%85%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82.jpg}
  {http://4.bp.blogspot.com/_Vzn9t-dObAM/SwJl5M6zSuI/AAAAAAAAKOY/AsH2gvhGlhc/s200/theatre_masks.jpg}
  {http://www.ixorcosmos.gr/ic1/images/stories/theatro-20101017.jpg} «Υιοθετήστε ένα αρχαίο θέατρο»
  {http://1.bp.blogspot.com/_wLtjzwPnEDg/TCwZ3Lry3QI/AAAAAAAAB5k/nSPyb3XDuqk/s200/0+%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpg}
  ==
  ...
  .
  ||
  {http://www.ixorcosmos.gr/ic1/images/stories/periklis.jpg} Και ο Περικλής στο Μουσείο της Ακρόπολης ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ
  {http://www.tovima.gr/oldPhotos/franklin/13676146.jpg} Παρθενώνας με πεντελικό μάρμαρο σε λοφίσκο βαυαρικής επαρχίας
  ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ
  ...
  {http://storage.imageloop.com/content/b16c0831-1758-11b8-b7a6-12313b030221/rw506h380} DSC_0134.jpg
  {http://storage.imageloop.com/content/6a7d6a55-892a-1ae1-81a8-12313b030221/rw506h380} DSC02996.JPG
  {http://3.bp.blogspot.com/_dufI8qJrZJs/SJturmjnZuI/AAAAAAAAAqo/yu3PqpXLFmU/s320/%CE%91%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9C%CE%91+%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%94%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A3+-ZEUS+STADAIOS.jpg} http://3.bp.blogspot.com/_dufI8qJrZJs/SJturmjnZuI/AAAAAAAAAqo/yu3PqpXLFmU/s320/%CE%91%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9C%CE%91+%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%94%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A3+-ZEUS+STADAIOS.jpg
  {http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/Universe.jpg} http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/Universe.jpg

  7 ΑΡΧΑΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!
  {http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c5/Egypt.Giza.Sphinx.01.jpg/240px-Egypt.Giza.Sphinx.01.jpg} http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c5/Egypt.Giza.Sphinx.01.jpg/240px-Egypt.Giza.Sphinx.01.jpg
  ...
  {http://blogs.sch.gr/dimparal/files/2011/03/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%821.jpg} {http://www.pellaia.gr/images/Eksofillo_cdrom.jpg} {http://i722.photobucket.com/albums/ww223/almopos/Pella%20Greece/Afbeelding008.jpg}
  .
  O ΠΛΟΥΣΙΟΣ & Ο ΦΤΩΧΟΣ
  Mια φορά κι έναν καιρό ήταν
  ένας πλούσιος με πολλά πλού-
  τοι και ένας φτωχός που όλο
  ζητιάνευε.Ο φτωχός είπε στον
  πλούσιο:
  -Κυριε μπορίτε να μου δώσετε
  10λεπτά;
  -Όχι χαζέ φήγε από εδώ !
  Αυτό έκανε τον φτωχό να στε-
  ναχοριθεί πολύ , έφηγε και
  συνέχισε να ζητιανέβει .
  Ένας άλλος κύριος έδωσε
  1 ευρώ στον φτωχό και είπε
  στον πλούσιο :
  -Μην είσαι τσιγκούνης!
  Μετά από πολλά χρόνια που
  ο πλούσιος και ο φτωχός
  παίθαναν ο πλούσιος πήγε
  στην κόλαση και ο φτωχός
  στον παράδεισο... ΤΕΛΟΣ
  (Αλβανία)
  ΨΑΡΙΑ :
  ΤΣΙΠΟΥΡΑ
  {http://andromedagroup.eu/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/imagemanager/images/tsipoura.jpg} http://andromedagroup.eu/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/imagemanager/images/tsipoura.jpg
  ΣΟΛΟΜΟΣ
  {http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Salmo_salar.jpg}
  ΓΑΥΡΟΣ
  {http://www.kallimanis.gr/ConImgs/product/prof_gavros.jpg} http://www.kallimanis.gr/ConImgs/product/prof_gavros.jpg
  ΠΕΣΤΡΟΦΑ
  {http://fotohosting.info/images/176yly.jpg} http://fotohosting.info/images/176yly.jpg
  ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ
  {http://www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20101207/371790.jpg}
  ΔΕΛΦΙΝΙ
  {http://www.dw-world.de/image/0,,2790355_1,00.jpg} http://www.dw-world.de/image/0,,2790355_1,00.jpg
  ΦΑΛΕΝΑ
  {http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/Humpback_Whale_underwater_shot.jpg}
  ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΑΛΕΝΑ / ΟΡΚΑ
  {http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20090618/engine/pegasus_LARGE_t_10658_orka_type11495.jpg} http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20090618/engine/pegasus_LARGE_t_10658_orka_type11495.jpg
  ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ
  σκύλος
  προβατα
  δελφίνι
  φαλενα
  αρνί
  άνθρωπος
  καρχαρίας
  ΩΟΤΟΚΑ
  ΖΩΑ
  ψαρια
  εντομα
  φίδια
  χελώνες
  ενχινδα
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΚΟ
  Aυτό το βιβλίο μιλάει για ενα παιδάκι που αγαπούσε
  πολυ τον παππου του. Ο παππους του Ροκο ομως
  ηταν πολυ γερος και πεθαναι. Τωρα ο Ροκο καταλαβε
  ποσο πολυ αγαπουσε τον παππου του και πόσο του λειπει.
  Ο Ροκο κρατησε της ομορφες στιγμες που περασε με τον
  παππου του και τον θυμαται με χαρα!!!
  {http://images.e-shop.gr/images/BKS/BIG/BKS.0329132.jpg}
  1) Κάνω 3 προτάσεις με το ρήμα λέω στον Αόριστο,1 ΟΡΙΣΤ.1 ΥΠΟΤ.ΚΑΙ 1 ΠΡΟΣΤ.
  ΛΕΩ-ΒΑΣΙΛΗΣ
  α)Είπα το μαθημα τελεια. =ΟΡΙΣΤΙΚΗ
  β)Να μην πεις το μυστικό.=ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ
  γ)Πες μου τι να κάνω.=ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ
  TΡΑΓΟΥΔΙΑ
  http://www.youtube.com/watch?v=COHt17Sfrw0&feature=player_detailpage
  http://www.youtube.com/watch?v=688HkEqDc2U
  http://www.youtube.com/watch?v=cIAQ4nUlP_c
  http://www.youtube.com/watch?v=uWdCfdF4Fqo
  http://www.youtube.com/watch?v=T6HBOEz2_Nw
  http://www.youtube.com/watch?v=fSnz-iF9Xps (OI NHΚΙΤΕΣ ΤΗΣ
  {http://wiwibloggs.com/wp-content/uploads/2010/06/german-eurovision-symbol-logo.jpg} )
  AΓΓΛΙΚΑ : a,b,c,d
  Α
  apple=μήλο
  author=συγραφεας
  arrive =φθάνω
  audience=θεατές
  after=μετά
  at=σε
  a\an=ένας\μια/ενα
  any (some)=καθόλου
  Β
  body =σώμα
  banana=μπανάνα
  boots=μπότες
  builder=εικοδόμος
  bus=λεωφορειο
  C
  cat=γάτα
  cut=κόβω

  car=αυτοκίνητο
  clap=χειροκροτώ
  ...
  {http://www.nylou.com/ast/cov/NV/NVeroiaVergina0005_m.jpg}
  .
  {http://toklysma.weebly.com/uploads/5/3/7/7/5377790/7529713.jpg?595}
  . {http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=155042&w=400&h=300&q=80}
  .
  ...
  Rei tomlinson
  Ο Ray Tomlinson ήταν ο πρώτος που έστειλε, το 1972, ηλεκτρονικό μήνυμα χρησιμοποιώντας το σύμβολο @. Το @ σημαίνει «προς» και δηλώνει τη θέση του παραλήπτη (domain), π.χ.papad@gmail.com.
  (Βασίλης)
  O ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ
  xΟ Ροζ Πάνθηρας (αγγ. The Pink Panther)// είναι μια αμερικάνικη__ __κωμωδία__ του __1963__. Είναι σκηνοθετημένη από τον __Μπλέικ Έντουαρντς__, βασίζεται σε σενάριο και ιστορία των Μορίς Ρίχλιν και Έντουαρντς και πρωταγωνιστεί ο __Πίτερ Σέλερς__ ως __Επιθεωρητής Κλουζώ. Ο τίτλος «Ροζ Πάνθηρας» χρησιμοποιείται και γενικότερα για όλη τη σειρά των ταινιών με τους ίδιους ήρωες που ακολούθησε.Ο Ροζ Πάνθηρας (αγγ. The Pink Panther) είναι μια αμερικάνικη κωμωδία του 1963. Είναι σκηνοθετημένη από τον Μπλέικ Έντουαρντς, βασίζεται σε σενάριο και ιστορία των Μορίς Ρίχλιν και Έντουαρντς και πρωταγωνιστεί ο Πίτερ Σέλερς ως Επιθεωρητής Κλουζώ. Ο τίτλος «Ροζ Πάνθηρας» χρησιμοποιείται και γενικότερα για όλη τη σειρά των ταινιών με τους ίδιους ήρωες που ακολούθησε.
  ...
  θα πάνε καλά . Το γέλιο θεραπέβει τους ανθρώπους !!!!
  Για αυτό καλό είναι να μην ήστε πάντα με σκημένο το κεφάλι!!!!!!!!!!!!
  . {http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs848.snc4/71175_167272170871_4428620_n.jpg}
  Facebook is but for you!!!
  Το Facebook είναι κακό για εσένα!!!
  ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=cYeLLsGyj0M&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=0KnRpcldB8w
  {http://1.bp.blogspot.com/_CIm-wQlVIHI/TUsS3RF80PI/AAAAAAAABdk/URNpbuzdp80/s1600/pano.jpg} http://1.bp.blogspot.com/_CIm-wQlVIHI/TUsS3RF80PI/AAAAAAAABdk/URNpbuzdp80/s1600/pano.jpg

  ΕΥΏΝΥΜΑ
  Το Ευώνυμο είναι αειθαλής και φυλλοβόλος θάμνος. Το ευώνυμο παρουσιάζεται σε 3 διαφορετικά είδη, το ευρωπαϊκό, το πλατύφυλλο, και το τυλώδη. Ευδοκιμεί σε όλη την Ευρώπη. Μερικά από αυτά βρίσκονται στις άκρες των δασών και στις σκεπασμένες από θάμνους πλαγιές, στα αραιά δάση , σε θέσεις με άπλετο ηλιακό φως, ημισκιάς και ξηρό έδαφος. Είναι γενικά δηλητηριώδες, εντομοκτόνο και καθαρτικό. Καλλιεργούνται και ως καλλωπιστικά.
  (view changes)
  5:58 am

More