Συνεχίζω το παραμύθι..... Εγώ κάνω την αρχή, συνεχίστε φροντίζοντας να έχετε διαβάσει προσεκτικά τι γράφουν οι προηγούμενοι συμμαθητές/τριες.(Ελένη)

Χώρος για τίτλο στο τέλος..........................

Ο ΑΤΑΚΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Μια φορά κι έναν καιρό
ήταν ένας όμορφος μελαχροινός πρίγκιπας. (Ελένη)

Ζούσε σε ένα τέλειο παλάτι με πολλούς υπηρέτες στη μακρινή χώρα της Παταγωνίας.(Φοίβος)

  • Mία μέρα ζήτησε κάτι από τους υπηρέτες και φώναξε <<ΥΠΗΡΕΤΕΣ>>.Δεν έπερνε καμία απάντηση και παρεξενέφτηκε(Γιώργος)Ομως τότε νευρίασε για τα καλά που δεν απαντούσε κανείς.Τότε σκέφτηκε να πάει να δει για τι δεν έρχονται οι υπηρέτες.(Νάνσυ)

  • Για αυτό φώναξε τους φρουρούς του για να βάλουν τους υπηρέτες στο μπουντρούνι ομως κανένας δεν υπήρχε.Πουθενά στο παλάτι δεν ήταν.(Φοίβος) Έψαξαν παντού !! Στην κουζίνα, στα δωμάτια, αλλά τίποτα χαμένος χρόνος!!!Τότε ο πρίγκιπας βρήκε στην πόρτα ένα χαρτί. Αυτό το χαρτί έγραφε :<< Αγαπητέ πρίγκιπα μου εκ μέρους όλου του προσωπικού, σας ανακοινώνουμε την παραίτηση μας. Ο πιστος σας υπηρετης Λευτέρης Ξεφτέρης >>. Μόλις το διάβασε αυτό ο πρίγκιπας ήταν έτοιμος να σωριαστεί. Τότε διέταξε τους φρουρούς, να του βρουν καινούριους υπηρέτες .(Κωνσταντίνος)

  • Οι φρουροί τότε ψάξανε σε όλη την πόλη αλλά δεν βρήκανε κανέναν.Ο πρίγκιπας μόλις το άκουσε φώναξε θυμωμένος.(Δημήτρης)

  •  <<Είστε άχρηστοι !! Καλά δεν βρήκατε 20 ανθρώπους για υπηρέτες μου !!! Απολύεστε όλοι !! >>Τότε όλοι έφυγαν απογοητευμένοι.Μετά από κανέναν μήνα ο πρίγκηπας έμεινε μόνος του μιας και δεν τον επισκεπτόντουσαν οι δικοί του. Άρχισε να σκέφτεται διάφορα . Μετά από αρκετό χρόνο σκέψεις και μοναξιάς αποφάσισε να ψάξει μόνος του . Ξεκίνησε την έρευνα αλλά τίποτα. Τότε σκέφτηκε :<< Γιατί δεν πάω να βρω τους παλιούς μου υπηρέτες και να τους δώσω παραπάνω μισθό και καλύτερες συνθήκες>>.Ξεκίνησε να τους βρει. Όταν τους βρήκε τους πρότεινε να ξαναγυρίσουν και αυτοί του είπαν: <<Πρίγκιπα μου θα χρειαστούμε μια-δυο μέρες να το σκεφτούμε>>. Μετά από τις δύο μέρες αποφάσισαν και του είπαν...(Κωνσταντίνος)

  • "Θα γυρίσουμε αλλά με όρους....(Δημήτρης)

  • Τι όρους τους ρώτησε ο πρίγκιπας. Κι αυτοί του είπαν :<< 1ον την ώρα που θα τρως εσύ θα τρώμε κι εμείς μαζί σου στο επίσημο τραπέζι και όχι στο μικρο της προετοιμασίας στην κουζίνα. 2ον θα γίνει πρόγραμμα στο οποίο θα αναγράφονται 10 δουλειές στον καθένα. 3ον θα κοιμόμαστε στα επίσημα δωμάτια που είναι για ξενώνες και όχι στα παλιά ράντζα . 4ον θα μας δώσεις στον καθένα από 1 αμάξι σου καλής μάρκας και όχι τα 2 αγροτικά για όλους και τα αλλά να τα κρατάς στην αποθήκη για εσένα. 5ο και τελευταίο θα μας δίνεις ρεπό πιο συχνά και όταν σου ζητά κάποιος άδεια αν συμφωνεί όλο το προσωπικό θα του τη δίνεις. >> του είπαν. Ο πρίγκηπας το σκέφτηκε και για λίγο υπήρχε σιγή ! Όμως κάποια στιγμή φώναξε.... ( Κωνσταντίνος )

  • " ...... Δηλαδή θέλετε να υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑ!!!!! Σιγά μην κάνουμε και εκλογές!!!!!(Δημήτρης)


Εγώ σαν μπαμπάς του βασιλιά προτίνω<<Άμα δεν θέλετε να κατικίτε εδώ πάρτε τις βαλίτσες σας και πάτε στο καλό.Και να

μη μας γράφετε!!!Τώρα πλέον δε σας αγαπάμε!!!Άν τιχόν και ξανάρθετε........ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!>>είπε.Ο πρίγκηπας τρόμαξε αλλά

μετά φώναξε<<Τον ακούσατε σιχοριανοί μου;;;Μας διόχνει!!!Δεν πιράζει!!!Θα πάρουμε ότι μας είναι χρήσιμο και πάμε στο...

δάσος.Θα φτιάξουμε μικρές καλίβες και θα μείνουμε εκεί.Και θα φροντίσουμε να έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>(Ζωή)

<<Ναι κι αν μας επιτεθεί κανένας λύκος!!!Δεν είμαστε εμείς για τέτοια...Το ξέρετε πως έχουμε συνηθίσει στο παλάτι, μπορεί όχι στις πολυτελειες αλλά δεν είμαστε μαθήμενοι στα κατσάβραχα και στις αρκούδες....>>

<<Ωραία>> είπε ένας άλλος <<τι θα κάνουμε τότε;;;;>>

<<Εγώ πάντως προτείνω να ξανασκεφτούμε τους ορους που θέσαμε και να ξανασυζητησουμε με τον βασιλειά ...θα ήταν το καλύτερο>>(ΓΙΩΡΓΟΣ)

<<Πολύ καλή ιδέα αλλά αν μας αρνηθεί και πάλι πανε όλες οι ευκαιρίες μας να γυρίσουμε πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>

<<Μμμμ...πολύ σωστά μα δεν εχουμε αλλη επιλογη παρα να προσπαθησουμε>>...

Ετσι οι ήρωές μας σκεφτόντουσαν και σκεφτόντουσαν μεχρι που τελικά βρήκαν τους απαραιτητους όρους που χρειαζοντουσαν...Την επόμενη μέρα ξεκινησαν πρωί πρωί να πάνε στο παλατι...

Όταν μπήκαν μέσα είδαν πως όλα ηταν άνω κάτω διότι ο βασιλιας ειχε απολυσει όλους τους υπηρέτες του,τον βρηκαν και πήγαν να του μιλήσουν...(ΓΙΩΡΓΟΣ)

Δεν πρόλαβαν ν΄ ανοίξουν το στόμα τους εφόσον είδαν το βασιλιά να φωνάζει:<<Τι έκανες μπαμπά???Αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπούσα!!!Τι έκανες???>><<Ήθελα να σου βάλω μυαλό!Αλλά εσύ που να καταλάβεις...!!!???>>απάντησε.(Ζωή)

Βρε μπαμπά αυτοί τώρα μπορεί να μην θέλουν να με ξαναδούν!!!

Εκείνη την ώρα πετάχτηκαν οι πρώην υπηρέτες του!!!<<Πρίν καν οι υπηρέτες ανοίξουν το στόμα τους ο βασιλιάς έπεσε

στα πόδια τους>>!!!Οι υπηρέτες παραξενεύτηκαν!!!Και τότε ο βασιλιάς είπαι<<Θέλω να γυρίσετε πίσω>>

Οι υπηρέτες κοιταχτηκαν μεταξύ τους...και είπαν με μια φώνη:<<Εχουμε καποιους ορους να συζητησουμε!!!>>

Ο βασιλειας εχοντας και μη συμφωνησε, τους πηρε στο ένα απο τα τεραστια γραφεια του παλατιου και καθησε ησυχος μεχρι που να τελειώσουν...(Γιωργος!!)Μετά από 2 ώρες βγήκαν έξω από το γραφείο .Έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν με τους όρους.

Φώναξε τους φρουρούς να συνοδέυσουν τους υπηρέτες στα καινούργια τους διαμερίσματα.

Και τους είπε <<τώρα θα πιάσετε δουλειά και ελπίζω να τα καταφέρεται>>.Έφυγαν και πήγαν να κοιμηθούν.Το επόμενο πρωί δεν το έκαναν αυτά που συνφώνησαν! ΄Ηταν πολύ πονηροί.(Νανσυ)

Μόλις το έμαθε ο βσιλιάς θύμωσε πολύ και τους έδιωξε από το παλάτι .Kάλεσε τον πρίγκηπα και του είπε αυτά που έγιναν.Έδωσε διαταγή να μην ξαναπατήσουν οι υπηρέτες στο κάστρο τους ποτέ ξανά.Και έτσι ανακοίνωσαν νέα διαταγή να έρθουν καινούργοι υπηρέτες αλλά με τους δικούς τους όρους.Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!!!!;(ΝΑΝΣΥ).

ΤΈΛΟΣ